Tuesday, November 3, 2009

Maine Coon Cat

Harini aku nak cakap sket pasal kucing maine coon. Korang pernah tak dapat email atau tgk gambar kucing yang besar tu.. mcm niii...


Gambar di ambil dari sini.

Ha..besar giler kan kucing tu. Tu la kucing yang dinamakan maine coon. Kucing ni bulu dia sangat lembut. Lagi lembut dari kucing biasa. Kalo korang berminat nak pegang atau tengok kucing ni boleh la inform kat aku. Kucing ni intelligence dan sangat baik. Huhu..takde la nak kata kucing lain tak baik.
Maine coon ni adalah kucing yang paling besar antara kucing2 lain. Kalo dapat peluk pown sedap ni.hehe

Kalo korang berminat lagi nak tahu lebih lanjut boleh la pergi ke laman web cat-central.
Aku skang ni tengah menunggu kucing maine coon gak. Nanti kalo dah ada aku share2 la kat sini yer.
Mungkin tahun depan baru dapat.

Kalo korang nak beli kucing maine coon ni kena hati2 sket. Kadang2 tu ada yg menipu. Kalo takde certificate tak usah la nak percaya. Tapi kalo korang tahu nak bezakan kucing biasa ngan maine coon takpe.
Apa2 pon harga dia sangat mahal okey.. huhu.. mahu ribu riban. Tapi kalo korang nak beli cakap kat aku. Aku boleh tolong bagi contact number orang yang nak jual kucing maine coon. Harga boleh kawtim ma. No problem punyer.. hehe..

Ok..dah nak kul 2pm dah ni... nak start buat keje.. daaaaa...

13 comments:

Atia Adina said...

amboi...sukanya auntie ngan kucing...sanggup tu abis riban2....fuyoooo...

nizaa said...

mangg aii...kucing ka rimau tu? hahahaha

iela said...

atia : atia nak ker? boleh buat peluk2 time tdo.. huhu

nizaa : kucing ni..nnt aku ada aku bawak g umah ko..hahaha.. bawak jalan2.. :P

eYe-d4 said...

gile besar....
jgn bwk umah aku, aku geli weh ngan kucing...

iela said...

aida : ala.. apela.. tak geng ar camni :P kekeke

Papa meow said...

mak aii
besaw gile :D

iela said...

papa : besaw kan... hihihihi..

Farid Fabregas said...

tunggu besar sket lg, pastu bleh naik atas dia pg bersiar2.. lalalalalala

iela said...

eleh farid.. bagi kat ko baru tahu.. hahaha

nazlin said...

slm...

kak btl ke ada contact utk beli pure maine coon???
klu btl pls email kt sy di nazlin6381@yahoo.com.my
nak sgt bela pure main coon...

Nadia Perry said...

berapa harga maine coon ni act ya? sbb ada org nak jual kat saya tapi saya takut kena tipu or dia mmg jual murah

Volleyball JLJ said...

pm no pon owg yg saya bleh contact nak cari baka ni
a_yeesh@yahoo.com
016-6267325

Anonymous said...

sya nak no pon utk dptkan kucing tu