Monday, November 9, 2009

Dah tengok Pisau Cukur!!


Huhu.. saje je nak share kat korang sume. Sabtu lepas aku g tgk citer PISAU CUKUR. Memang best la. i like...hehe.
Mula-mula tu mcm was-was masa baru nak start movie tu. Sbb macam biasa je.. tapi lama-lama makin best.
Teruja gitu..hahaha
Oh my Gucci, oh my Vior, oh my LV dah menjadi sebutan org2 yg tengok citer ni..
Panas!!.. hihi..
Yang dah tgk tu paham la.... ehehe...yang tak tgk lagi tu..apa lagi..pegi la serbu panggung wayang.
Confirm puas hati. Ole!! hehe ;)



9 comments:

nizaa said...

aku rasa nk tgk..tapi taktau la abgEnsem aku tu mau ka dak..dia lawan2 yakdush yakdush mau la dia..eee..mesti dia suh tunggu CD kuar.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku hari2 tengok pisau cukur..tuh yang kat dalam bilik air tu ja..hahahahahaha

iela said...

nizaa : ala..ko pujuk la sket2. Mesti dia cair..haha

eliss : pisau cukur kat umah tu watper.. kekekeke

Atia Adina said...

o...best yerk????selalu duk dgr iklan dia...ingatkan x best...x der ati langsung nak tgk

-Ad-

iela said...

atia : a'a best..mula2 pon mcm takde hati pon nak tgk.. saje2 je tgk wayang aritu.. sekali best plak. huhu

sI tEDI said...

he he he.. ada masa nanti nak tgk gak :)

Papa meow said...

mcm x best je heheh
dh lama x tgk movie

iela said...

tedi : huhu.. bagus2..

papa : papa tgk kat rumah je pon boleh.. tunggu CD dia kuar.. tgk ngan kucing2 papa.. hihihihi..

ridduan said...

aku tggu sekuel dier "Pisau motong getah" kisah percintaan kat kebun getah..sambil toreh tanda love kat pkok getah..keh..keh..