Monday, November 23, 2009

Makanan kucing dah habis!!

Semalam (Ahad), kesian kucing2 kat rumah kelaparan. Makanan diaorg dah habes.. hihi.. terpaksa la beli yg lain dulu sebab kedai yang jual makanan diaorg tu..hari Ahad tutup. Kitaorg plak tak teringat nak pergi beli awal2.. masing2 busy ngan keje jer.. aku plak balik keje je dah tak ingat apa. Hehe.. jangan marah ar anak-anak bulu ku sekelian.. :D


Kucing kelaparan kat rumah, tuan dia plak hari Sabtu Ahad makan McD jer. Hahaha... Makan apa lagi kalo bukan prosperity burger...hak hak hak..aku tak pasti bila dia kuar..tapi sabtu lepas g McD ternampak plak...terus cancel nak beli cheese burger kegemaran ku itu.. hehe.. air dia kali ni takde kelainan. Kalo lain pon, aku bukan suka minum pon.. aku nak burger ngan fries jer...hihihi..

Wahai anak-anak buluku.. harini kitaorg janji kitaorg g beli makanan kucing yer.. Sabau tau..Hehe..

7 comments:

nizaa said...

amboi...tuan makan sedap, anak bulu kelaparan..ish ish...

iela said...

hehe..nak wat camna..tuannya nampak prosperity terus terlupa pasal makanan kucing.. :P

eYe-d4 said...

ish..ish..ish...
memang tak patut :P

iela said...

eYe-d4,

memang tak patut pon :P eheh..
alaaaa..dah belikan dah makanan dia. tapi jenama lain la..murah punye. Makanan diaorg special sket. tak sume kedai ada. huhu..

sI tEDI said...

belikan derang beger lah!!

ridduan said...

sokong sitedi...kena paw beli kan prosperity burger....nasib kucing saya kat kg..sekinchan MCD takde..so selera kg jer..ikan rebus gaul nasi burrrp Alhamdulillah kenyang kucing2 aku...

iela said...

sI tEDI : huhu.. takut diaorg kepedasan je pulak.. hahaha..tuan dia pon dah banyak kali ulang alik toilet ni :P hihihi..prosperity punyer pasal la ni..

ridduan : tu la..ingat nak bagi ikan rebus je..tapi takut kena marah ngan mak amek ikan elok kat rumah plak :p..alang2 dah kuar..baik beli makanan dlm tin tu jer.. hehe