Wednesday, April 21, 2010

Boring punye pasal.

 

Harini entri dimulakan dengan Bismillah..  Almaklumlah, baru je dapat email yang menginsafkan aku. Sape2 yang dapat email dari member kat ofis ni mesti paham :P (dah tentu2 budak2 ofis aku je yg paham).. hehe..
Sape2 yang nak aku forwardkan email tu sila la tinggalkan email kat komen ek. huhu

Ni nak citer. Tak tahu la sebab apa, dari pagi tadi aku mengantuk la sesangat. Menguap je tak abes2. Dah la ofis ni sejuk je kan. Memang kalo tdo ni enak sungguh lah. Tapi harini tak mengizinkan aku untuk tido barang seminit dua.

Harini adalah hari yang amat penting bagi aku. Sebab kerja aku melibatkan org-org besar UiTM iaitu Naib Canselor dan juga pengarah-pengarah kampus cawangan. Oh.. berdebar-debar seh. Projek blom jalan tapi Naib Canselor dah nak guna projek ni. Projek apa? Web conference jer. Kalo tak tahu search Adobe Connect Pro yer. Hehe.. nak citer kang panjang lebar plak. Hahaha..

Sementara aku tunggu kul 1:30, aku pon bukak la paint kat PC aku ni. Lepas tu terhasil lah lukisan kat bawah ni, hasil dari kreativiti yg tak seberapa. Hahaha.. kalo jual pon tak laku :P


Kuikuikui... kelako tak? Hahaha.. Aku rasa text tu je yg cantek.. Yg lain cam harem.. hahaha.. Takpe.. lepas ni aku polish lagi bakat aku yang terpendam ni.. hahaha.. poyos :P

Nanti bila aku dah pandai melukis guna mouse, muka korang pon aku boleh lukis tau.. hihihi.. impian tinggi selangit nampaaakkk..

Korang komen la sket.. walaupon aku tahu korang akan cakap "cantek tapi kena gilap lagi.." ahaks.. Udah udah.. aku ni kena buat keje ni. Daaaa...

Assalamualaikum..

7 comments:

AIDA said...

kreativiti anda amat bagus... sile cube lagi.. hahahah

comel wey.. tang mata tu aku suke, cam ade espressi perasaan je.. huhuhu

Kancilbiru said...

ni adik beradik ke anak beranak ke?

iela said...

AIDA : huhu...aku main hentam je tu.. ahhaha

Kancilbiru : ni anak beranak. Sebab tu dua tu kecik :p mula2 nak lukis gambr diaorg menyusu. Tapi tak reti. hahahahahaha...

Misz Pinkie Winkie said...

hehhe..
comel..tapie sekali tengok macam penguin pon ada.
duk berdiri jerk..

sI tEDI said...

aku pun nak lukislah.

kekekekke

comel!

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog guling2 :)

iela said...

Misz Pinkie Winkie : hahahaha... tu la kan.. nasib tak letak warna hitam. Kalo tak dah sebijik penguin gak.

sI tEDI : haaa... lukis2 nnt tunjuk tau.. hihihi

Azrul Hisham : berguling2 berguling2 (ala2 shin chan) - dah follow uuuuu...