Wednesday, April 28, 2010

Oleo bunting lagi..

Yer kawan2.. Oleo bunting lagi. Actually benda ni tak dirancang pown. Ntah macam mana arituh Oleo terlepas. Dia pergi merayau plak. Haritu pulak dia tengah gatal miang2. Mungkin haritu jugak dia dah main ngan jantan kat kawasan rumah kitaorg tu.

Kat situ ada 2 ekor je jantan. Satu warna hitam (cantek gak bulu lebat, mix persian) satu lagi kucing biasa jer. Kitaorg tak tahu yang mana satu yang sangkut. Tak kisah la mana pon. Kalo dah kucing apa2 pon comel je bg aku ..ehehe..tapi dalam hati biarla dia kawen ngan yang hitam tu kan.

Dan sebenarnya aku pon tak tahu bila agak2 due date Oleo ni. Herm.. Nampaknya dalam masa terdekat ni kitaorg akan hantar Oleo pergi klinik untuk check dan suh doktor anggarkan bila tarikhnya.

Maap la kawan2. Gambar kucing2 semua kat dalam enset dan tak transfer lagi. Penyakit M datang sejak akhir2 ni. Nak update blog pon cam M M jer.. huhuhu..

3 comments:

Kancilbiru said...

ha, nanti ko dapat cucu la eh...hehehe

sharina said...

lagi skali aku ulang tayang ayat...aku nak copppp anak oleoooo...dengarlah rintihan hatiku..huhuhuhuhu :p

iela said...

Kancilbiru : huhu...ko nak ker?

sharina : huhu.. boleh.. tapi bg upah makan kat Oleo. hihihihi