Tuesday, April 6, 2010

Very Poor..

Oh lama giler aku tak post entry. Agak busy dan blur akhir2 ni. Huhuhu..

Minggu lepas pergi Port Dickson duk kat Selesa Beach Resort. Biasanya kat dalam bilik mesti ada borang feedback kan. So, aku saja la tengok2 kononnya nak bg feedback. Sekali borang tu sudah ada org tanda pulak. Cuba tengok ni

Korang klik lah kalo nak nampak lg besar yer. 

Sebenarnya aku pon nak isi mcm tu jugak. Sekali dah ada org isi dulu pulak kan. So aku amek jela gambar.
First time aku jumpa feedback mcm ni.. huhuhu

9 comments:

AIDA said...

swimming pool je yg best?
dasat sungguh....

Kancilbiru said...

hahahaha...ke hotel yg isi syok sendiri?

sI tEDI said...

ha ha ha ha..
sabau je lah!

iela said...

AIDA : hahaha..tu la pasal. Tu je satu Good. Dahsyat.

Kancilbiru : hahahaha.. agaknya kot. Takde tulis nama pon kat situ.Kosong jer.

sI tEDI : hihihi..

m4rilyn said...

nampak sangat pihak hotel x amek tahu psal hal cam neh

Misz Pinkie Winkie said...

hahhhah.
macam tue pon ada ka?

iela said...

m4rilyn : tu la tu. Borang feedback tu pon diaorg tak amek2. Baik takyah bg.

Misz Pinkie Winkie : hahaha.. ada ada ada..

sharina said...

oo..ada eh borg feedback tu..aku punya tak hingin nak membelek sampai lupa hotel slalu ada feedback form..kalau tak aku akan isi gak..sama cam tu..hahahhahahha :p

RAIFANA said...

mmg pown...rai pun baru je pergi sana dlm minggu lepas. kursus.. makanan dia XSEDAPPPPP.....