Thursday, April 15, 2010

Salah cikgu matematik ke cikgu bahasa ni??

Aku saje je nak share kat korang. Tadi aku dapat email dari member. Korang layan la gambar kat bawah ni. Lepas tu korang bagi komen yang bernas yer.. huhuhu

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kat mana ni ni??lawakkk..ok jugak dari anjing panas kan??

AIDA said...

antara die nak ckp hotdog grill atau pun sleng mane eh yang hok dok bakar ( sedang bakar )

ehh.. pening aku.. hahahha

sI tEDI said...

dia nak sebut hotdog ke?

aku ingat kodok bakar! la la la

keen said...

cgu math n cgu bahasa x salah pun...yg salah org yg buat tu...heh3

m4rilyn said...

beli banyok2 batang pun pun singget jek? batang apakah? oooo batang hok dok

iela said...

e.l.i.s.s.m.i.e : ntah la.. aku pon tak tahu kat mana. Tempat adalah dirahsiakan kot.. :P

AIDA : hahahaha.. aku pon pening. bila tgk harga tu lagi aku pening :P

sI tEDI : Kodok bakar? hahahhaha!!

keen : betul gak tu. huhu

m4rilyn : huhuhu.. tu la psal singget jer.. confirm aku beli semua..hihi