Friday, February 12, 2010

Tukar dah...hahaha

Akhirnya aku sudah tukar template... kih kih kih..

Ok tak.. kalo korang tak suka takper.. janji aku suka..hahahhaa.. berlagak

Esok adalah hari Sabtu dan aku kerja.. aduss... maklumlah pekerja berdedikasi la katakan..hehe.. berlagak lagi..

Oh..anak2 bulus ku semua sihat2... ni antara gambar terbaru diaorg.. gambar tak berapa cantek sebab pakai kamera enset.. tunggulah aku beli kamera mahal sket.. :P huhuhu.. ntah bila ntah tu..

 
Muka comot la Aiko ni.. gambar lepas dah bersihkan terlupa plak nak amek.. :P



Tomei tgh main dengan Comot.. eh..pegang2 tgn pulak.. :P

Keylah..esok aku upload gambar lg.. takde gmbr yg cantek2 laa.. hihi..

11 comments:

~AyUmIshA~ said...

simple but nice..hee:)

ala,comeynye aiko k.iela..rase nak picit je..comeynyeeee..geramm...

iela said...

~AyUmIshA~ : huhuhu.. sekarang dia tgh comot2 sebab tgh aktif.. mmg kdg2 rasa nak picit2 jer.. hihi

Hello Kitty said...

tula,gemok je tgkkk...adeh,geram btol..bile la cheezy nak wat babies ngan bella n cingee ni..hehe

iela said...

Hello Kitty : Korang takleh tunggu jer. Korang kena buat diaorg jd gatal n miang.. Lepas tu kurung jer diaorg berdua. Bab2 tu en hubby ku pandai..huhu...

Hello Kitty said...

hehe..da kurung da..pastu kalau g keje,mst lepaskan cheezy bella n cingee kat ruang tamu,yg len msuk bilik,tp dorg takmo gak..si caspi yg jntan tu jadi mngsa..haha..kene blaja ngan hubby k.iela ni..hehe

Misz Pinkie Winkie said...

hahhah.
camna nak naikkan nafsu die tue.
nak tanya bf lin la.
hahhhah.

comel sangat si aiko tue.
eii geram cam nak pijak jerk.
giler ganas.hhehhe

iela said...

Hello Kitty : Cheezy tu mmg dia tak reti sebab first time la katakan :P.. sbb tu kena naikkan nafsu dia betul2..huhuhu

Misz Pinkie Winkie : hahahha..tanyer la kat bf kamu tu :P
ish..ganasnyer..huhu..

Qisha said...

iela comelnya aiko..rasa camnak gigit la..bulat aje..nice layout..

My A,B,C,D...... said...

salam...comelnya aiko...dah besar and gebu.

umi_e said...

cute!

amie said...

kenape kahhhh die sumel sangatt..
grrrrrrr