Friday, February 12, 2010

Info cuaca..

Keadaan diluar ofis aku (tingkat 6)...

 
Gelap... dan awan tu nampak cam rendah betul.. seram aku tengok..


Dari sudut yang lain plak.. 
Angin memang kuat lah..sampai kan tingkap tingkap ni mengeluarkan bunyi bising.. huhu..kalo sorang2 mesti ada yang seram jer.. 
Tapi tu sekejap jer...tak lama lepas tu clear.. tak hujan pon.. awan tu dah ditiup angin yg kuat pergi ke tempat lain.. chewah..pandai jer aku..kih kih kih


7 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

cantiknyer pemadangan itew.
macam di dalam filem..
hehhehhe

iela said...

Mcm filem ea.. :P huhu..

Drama Mama said...

nice pics...agak seram tengok haha

btw, do join my giveaway if ur interested k..mana tau bole menang our delicious diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway.html

Kancilbiru said...

wuiyoooo aku nampak angin jer kuat ngan daun2....cantik awan tu...

iela said...

Kancilbiru : tengok la sape amek gambar.. hahahaha.. ~sori terpoyo plak :P

Ad said...

fuyooo...cantiknya gambar itu...dari opis kita????kenapa x pernah perasan..

iela said...

Hari2 lain takde mcm ni.. ni first time ni aku nampak..sbb tu amek gmbar bagai :P