Friday, February 12, 2010

Berlaku perubahan pemenang....

Herm... suspen tak korang..semalam sebelum aku balik kerja.. tiba-tiba aku nak buat perubahan...
Perubahan apa tu.. haaa.. bukan perubahan pemenang la.. hihihi.. perubahan template blog ni jer.. ehhehe..

Tiba-tiba aku boring dengan template aku yang lama..
Tiba-tiba aku pening tgk template aku yang lama..

Jadinya.. dari aku pening-pening nak cari template berwarna-warna bercorak-corak bagai.. aku fikir baik aku biarkan ia kosong dan kemas.. macam bilik tidur aku yg kemas itu.. hehehe..

Aku sebenarnya masih mencari-cari template yang sesuai dengan jiwa aku ni.. so buat sementara ni aku pakai la template yang dah sedia ada... aku dah tak boleh tengok dah yg lama punyer tu.. BOSAN mcm nak MENYAMPAH dah.. hihi..

Korang bleh tak suggest template apa yang best2.. kot kot la ada yang terkenan dihatiku ini.. TQ

9 comments:

Hello Kitty said...

dlm ni comey2 gak,tp tak tahu kene tak ngan hati kak eila..hehe..

http://bloggerblogbackgrounds.blogspot.com/

satu lagi

http://www.thecutestblogontheblock.com/

hehe..try la tgk..=)

Qisha said...

Buat suspen aje..huhu..dalam mood gembira lagi ni..template tu cuba klik kat template qisha kot2 ada yang berkenan:)

Kancilbiru said...

nak tukar template cuba check kat sini..

http://www.deluxetemplates.net/

template aku banyak aku seludup dari sini..

iela said...

Hello Kitty : dah tgk dah.. sumer cute2.. huhu..

Qisha : orite.. tgk2 dulu.. huhu

Kancilbiru : dah bape byk ko seludup :P huhu

Hello Kitty said...

kak iela, thanx jengok blog kitorg..touching lak bile k.iela ckp rindu kat yellow..ade mase klu dtg melaka,leh la dtg tgk die..kitorg jnji jaga die bek2..:)

iela said...

hihi... okey.. kalo akak nak balik johor bulan depan bleh la singgah sana.. huhu

~AyUmIshA~ said...

hehe..no prob la..umah kitorg pun 5 minit je dr tol ayer keroh..hehe..:)

iela said...

Oh yeke.. ni yg tiba2 tak sabar ni g ayer keroh ni :P

~AyUmIshA~ said...

hehe..ok,nti nk dtg bgtau eh..=)