Monday, February 8, 2010

Cokolat & survenior mereka mereka itu

First of all, nak ucap terima kasih la banyak2 tak terhingga kat member2 ofis ni ha. Diaorg baru balik dari Langkawi.. katanya ada kursus kat sana.huhu.. Jadinya harini semua org dapat coklat.

 
Ha itu dia.. tak baper minit lepas tu aku dapat lagi cokolat..
 
Nampak tak kipas warna biru tu.... eh..mana pergi selipar kecik yg kat atas tu... haaaa... jeng  jeng jeng...
 
Dengan pantas aku terus sangkut kat sini.. nampak comel kepinkngan.. hehe.. kalo bg kat anak2 bulus aku ni confirm rabak.. haha.. 
Tapi semua coklat yg korang bagi tu mmg sedap yummy2...especially yang kisses tu.. tu feveret en hubby aku tu.. aku bawak balik bg kat dia.. confirm ar liiicciiiiinnn.. huhu

Tapi sebenarnya aku bukan penggemar coklat.. tapi kalo org dah bg..aku makan jer la kan..tapi mmg sedap la coklat yg korang bg tu.. sedap.. hehe

5 comments:

Kancilbiru said...

cantik susunan...cantik coklat tu..cantik kipas...hahahaha

Hello Kitty said...

daim tu sedap kak iela..kat sni mahal btol rm40..kat sane rm15 je..huhu

Qisha said...

Kat sini ada penggemar coklat..hehe

HafizChan said...

cokelat tu fav aku

Aniki Eddie said...

wah.. cekelat daim!! lama tak makan tu.. kat area langkawi banyak jual tu :D