Friday, February 5, 2010

Berakhirlah sudah contest...

Yess...nampaknya hanya 7 orang sahaja yang betul-betul mengikut syarat-syarat yang telah ditetapkan dan yang betul-betul berminat nak join contest..yang kata nak join tu punyer la ramai..huhu.
Okey, mereka itu adalah :
  1. Shaf lina
  2. Qisha
  3. sI tEDI
  4. meera^da cute..*_*
  5. en. AMD 
  6. My A,B,C,D......
  7. Hello Kitty
    Disebabkan hanya 7 orang sahaja yang mempunyai blog yang join, jadinya hadiah untuk "2 org pemenang bagi slogan yang paling kreatif atau menarik" telah pon digugurkan.

    Pengumuman pemenang akan diberitahu secepat mungkin disebabkan ramai sangat juri nak kena tanyer ni.. hehe..
    Aku dan en. hubby hanya akan jadi juri untuk pilih nama yang sesuai jer.. dan pemenang untuk entry paling creative akan dinilai oleh orang-orang terdekat kami seperti adik beradik.. ;) Aku harap minggu depan iaitu hari selasa aku boleh umum pemenangnya. Tak sabar nak bg hadiah :P hahaha

    Oh ya, harini aku telah terima berita sedih daripada Qisha iaitu salah seorang peserta, bahawa kucing kesayangannya Flex telah pon meninggalkan dia buat selamanya. Aku doakan semoga dia tabah dan kucing-kucing yang lain kat rumah dia selamat daripada jangkitan FIV. Jangan sedih2 sgt key.

    Ok..daaaa

    13 comments:

    Misz Pinkie Winkie said...

    wahh..tahniah bagi mereka yang di calonkan di peringkat akhir.

    pesanan.
    korang jgn tinggal sembahyang dan doa banyak...
    lin sokong dari belakang.
    go..go..go..

    Qisha said...

    Wah harap boley menang..tak sabo nak dapat hadiah..terima kasih iela bagi semangat :)

    Hello Kitty said...

    hehe..k.iela, kate ari ni last, baru nak post malam kang..huhu.. takpela, thniah pada sape yg tcalon..hehe:P

    meera^da cute..*_* said...

    haha...ade name saya disitu..
    btw, hope ade peluang nak menang wpon sy rs name yg sy bg xbesh langsung..

    iela said...

    Hello Kitty : huhu..nak join ker.. laa..boleh2.. join2..last call ni :P

    Hello Kitty said...

    hehe..tq..ok da join da.. simple je..sbb da kalut...haha..

    http://cutekitty85.blogspot.com/2010/02/contest-namekan-dan-menang.html

    sI tEDI said...

    wah! Finalist!!

    dah boleh suruh Dak Utih aku pergi mandi bunga namblas jenis dah ni ek?

    ok ok.. x sabau nak tunggu result.

    ekekekekek

    en. AMD said...

    meh pakat2 VOTE for MOLIE @ COMBIE...

    ngeh2...

    (^_*)

    shaf lina said...

    my babies said "thank u auntie"

    Papa meow said...

    baguih2...
    harap semua yg bersungguh2 tu menang hehehe

    Tumpang seronok ~he

    nizaa said...

    tak sempat nak buat..busy manjanggg...

    sharina said...

    a ah la..tak dan nak join....kat meja pon tak mlekat..apetah lagi kat pc..huhu

    Hello Kitty said...

    da ade dlm list..yeay!