Tuesday, February 9, 2010

3 nama yang terpilih buat masa ini..

Salam, selamat pagi semua. Dah breakfast ker?

Key, nak cepat ni sebab sat jer lagi aku dah takleh duk depan PC lama2..banyak keje dah menanti.. Selama 3 hari aku telah memikirkan 3 nama yang sesuai dan terbaik utk anak Oleo iaitu..

  • CREAMIEY
  • CHIKI
  • AIKO 

Haa... siapa la yang bagi nama2 ni kaaaan.. korang cari la sendiri :P aku dah bagi pon senarai nama peserta haritu kan..

So, tuan punyer badan..sila bergembira yer.. korang dah dikira sebagai top 3 la.. untuk pilihan nama yang kitaorg suka.

Untuk entry paling creative tu pulak.. masih dalam perbincangan.. tunggu jer.. mungkin harini atau pon esok aku bgtau yer.. daaaa...

p/s : eh...apesal aku pilih warna pink tetiba ni.. hihihi..

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alamak.aku terlepas pulak ini peluang!

My A,B,C,D...... said...

yahoo....tahniah juga kepada qisha and tedi

Hello Kitty said...

congrat to qisha, hafiz n tedi..=)

Qisha said...

Yey..dapat top 3..tq puan iela n hubbynya..alhamdulillah..suka sangat ni..

kenapa pink??mungkin sebab selalunya pompuan suka pink..wink**

meera^da cute..*_* said...

yeay...dah kalah...tp ade pluang lg utk entry creatif ...haha

Misz Pinkie Winkie said...

lin dah tau dah..
bestnya dapat adiah tue.

sI tEDI said...

wah!! Aku kena g mandi bunga lak ni. Ari tu Dak utih dah mandi bunge.. dapat top 3. ekekekekek

Kancilbiru said...

wahhh dah ada top 3..best nya...

Ad said...

alamak...x sempat nak joint lah...bz btl...ecehceh