Friday, March 12, 2010

TUAN, BUKAN SAYA YANG BUAT LA...

Harini aku dapat email yang sama dari Asura dan jugak Masita. Cute sangat email ni... Aku nak letak dalam blog jugak tak kira. lalala..

Tajuk email : TUAN, BUKAN SAYA YANG BUAT LA..

di suatu petang yg nyaman....sedang saya syok2 tidor terasa ada sesuatu melompat atas kepala saya..  

 kendian, benda tu bergerak ke badan 

 
 rasa cam kena patuk kat perut..... takkan kutu kot? 

 bila toleh.... rupenyer si ijou, burung tecik yg tuan saya baru beli semlm

 saya suruh ijou gi main jauh2, saya xmau kawan ngan dia....lagipun saya ngantuk giler ni 

 tapi dia xmau, and masih patuk2 saya 

 pastu masih nak naik atas bdn saya, berat gak si ijou ni. 

tak lama kendian, saya dengor dia tgh patuk benda lain lak... rupanye mengerjakan hp tuan saya 

 saya pun jerit "Oi!rosak nanti, tuan marah lah". 

 dia melawan lak tu 

 masa saya nak luku kepala dia sedas, tuan saya lalu lak 

 akibatnye saya dihukum tanpa dipanggil utk membela diri 

 oh.... di manakah keadilan? bukan saya yg wat tuan~~             




Cute kaaaannn.. ahaha

13 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hahaha
comel giler...cute sangat
citer betol ker tipuuu nie??
huhuhu

AIDA said...

hahaha..
comel... comel..

story tu kau ke yg reka?

iela said...

Misz Pinkie Winkie : tak tahu la citer betul ke tak..huhu.. copy je dari email :P

AIDA : bukan aku yg rekala :P

Bu said...

They look sooo cute together!! :)

keen said...

mmg cute tucen tu ngan burung tu + cite tu...

iela said...

Bu : yeah.. i looiikkkee... huhu

keen : a'a..tu yg tempek kat sini.. hehehe

|| NaFiRaa || said...

hahahaha..kiut giler!!! sian dia.. x bersalah pon..

m.q said...

hahaha..very funny & cute indeed

iela said...

|| NaFiRaa || : huhu..tu la. siap kena kurung dlm sangkar burung lagik. :P

m.q : yeah.. hihi.. ;)

RAIFANA said...

kiut laaaa

HafizChan said...

ni konspirasi pihak atasan ni...ahaha

iela said...

RAIFANA :
huhu.. tu la.. ijou tu pon cute gak.

iela said...

HafizChan : Hahaha.. lebih kurang laa...