Wednesday, March 24, 2010

Boarding lagi..

Khamis lepas Petknode amek anak-anak bulus 3 ekor tu  kat rumah. Sebab esoknya kitaorg dah nak balik Johor. Takde sape kat rumah yang boleh tolong jaga.
Petknode ada gak upload gambar dekat facebook gambar anak-anak bulus tu masa diaorg kat sana.
Ni dia gambarnya...

Tomei tengah menungkan apa la tu :P

Tengok keadaan kedai Petknode ni mmg bersih jer. Cage dia pon tak berkarat.

Oleo...apesal muka cam sedih jer tu.. :P

Hari Ahad malam tu Petknode hantar anak-anak bulus ni semua dengan keadaan yang bersih dan wangi.. Diaorg semua active dan gembira jer dah sampai rumah. Takde stress ke apa2 ker. Oleo yg selalu senang stress pon tengok ok je.

Memang berbaloi lah hantar kat Petknode. Sehari RM13. Dia pick up kucing kat rumah dan return balik (takyah kita nak pergi hantar n amek), lepas tu grooming free, mknn pun diaorg provide.

Aku rasa itu je kot aku nak citer... hahahhaa

10 comments:

keen said...

sume termenung bila nak balik umah kot..

Cutie said...

k.iela..blik kluang tak singgah melaka pun..huhu

sI tEDI said...

yup! murah! tapi aku x pernah hantar boarding!

gila aku nak hantar!

kang kucing aku meraung2 nak balik!!
ha ha ha

Miss Ekienz said...

dak2 ni pun.. lau kene boarding kt petknode lik riang gembire je.. wangi pun wangi..

umi_e said...

salam... mana tempatnya tu... service kawasan mana je?

* berminat *

Hamzah said...

murah gila 13 hengget jer!ermm, kat mesia kena banyakkan servis mcm ni la.

iela said...

keen : tu la tu..huhu

Cutie : bukan tak nak singgah, mmg nak sgt. Tapi kenduri kawen adek hari Ahad pulak ingatkan hari Sabtu. Balik pon dah malam. Nak singgah masa balik Johor pon takleh gak. Kitaorg balik hari Jumaat. Hmm... melepas nak tgk Cheezy.

sI tEDI : hahaha.. kucing ko tak pernah duk dalam sangkar..takpe. :P

Miss Ekienz : betul2. Mmg berpuas hati lah.

umi_e : Kalo nak tahu lagi lanjut boleh pergi website diaorg. www.petknode.com.my

Hamzah : betul tu.. bagus tuk tuan2 kucing.. huhu.. dgr citer diaorg nak buka lebih banyak cawangan tapi tak tahu la bila.

m4rilyn said...

dorang purak2 sedih nak tinggalkan tpt tu sbenaqnye hehehehe

Juz Call Me Sharz said...

sume pon comel2 la..mate bulat!! :d

hmm.. saye d bg award kat awk di blog saye.. :)

Kancilbiru said...

aku rasa macam berbaloi ja harga dengan servis dia tu....