Monday, May 3, 2010

3 ekor kesemuanya...

Akhirnya Oleo selamat melahirkan 4 ekor tapi seekor tak dapat diselamatkan. Lagipon mmg kuar2 je dah lemah.

Yang tinggal 3 ekor jer. Dua warna hitam dan sekor lagi warna oren. Yang mati tu ada 3 warna macam Oleo jugak. Cantek tapi takde rezeki. Lain kali lah.

Inilah dia 3 ekor tu. Yang hitam tu takde la semua hitam..kaki ngan area muka diaorg putih. huhu..

Oleo selamat. Dia takde masalah nak beranak sebab dah ada pengalaman. Lepas tu dah pandai dah. Kalau masa bg susu tu anak dia bising je..dia luas kan lagi perut dia biar anak dia dapat menyusu... huhu.. dah macam org plak :p

17 comments:

m.q said...

moga oleo dan babies sihat2 sokmo ya

ItaJeff said...

Salam..
tahniah dpt kitties baru..comel2 semua...Oleo tu mcm kucing sy paris yg baru sebulan beranak :-)...

pae's faezah said...

c0ngrates oleo..
jge babt lekl0k yer~~

M.N Hisham said...

nak sekor boley? kite trade in nak?

e.t.t.y said...

bestnya dapat ''cucu'' =)

sy teringin nk bela yg bulu panjang. susah ke senang eh?

Papa meow said...

Subur sungguh, Bertambah lagi comel ye hehe

Misz Pinkie Winkie said...

geram jerk tengok kitten.
syabas oleo..tapie bapaknya sapa?
ooo..oleo...

just-catz said...

nak satu..hihihi

Kancilbiru said...

4 ekor? ni ada contest pulak tak? hehe

sI tEDI said...

itam putih mesti cantik!

Juz Call Me Sharz said...

wah ade stokin!! comel2...

umi_e said...

Salam... sukanya dengan kittens... Gerammmmmmmmmmmmmmm :D

* suka yang oren *

meowwmania said...

best kan ada anak kucin

sonok je tgk dorang gerak2 comey sggh!

sharina said...

nak yg oren...huhuhuhuhuhu...

iela said...

ItaJeff : yeke... mesti comel2 kan.

m.q : terima kasih ;)

pae's faezah : Thanks. Oleo jaga baby dia elok. Tapi dah start nak pindah2kan dah.

M.N Hisham : huhu....kalo boleh takmo trade in dengan kucing. Nak trade in dengan benda lain. hihihi..

e.t.t.y : hihi.. jg kucing bulu panjang mmg leceh sikit. Kena rajin sikat. Kalo tak abes bersimpul2 nnt..

Papa meow : tu la.. tak sangka plak dia bunting lg. hehe

Misz Pinkie Winkie : Bapak dia tak dapat dikenal pasti plak :P

iela said...

just-catz : betul ke nak? Kena bg upah sket kat Oleo la kalo camtu. :P

Kancilbiru : huhu.. kali ni takde contest. :P

sI tEDI : Kena tunggu dia besar baru tahu warna sebenar dia.

Juz Call Me Sharz : suka yg ada stokin ea..

umi_e : huhu... suka warna oren ea.. nak ker?

meowwmania : a'a..kalo balik keje mesti nak tgk diaorg. Huhu..

sharina : kena bg upah kat oleo dulu yer. :P

Juz Call Me Sharz said...

sejak dpt baby suke lak yg ade stokin....nak cr yg ade stokin je... :p