Saturday, May 1, 2010

Oleo dah beranak!

Dalam keadaan yang tak disangka2. Skang ni dia tgh jilat2 yg no dua tu.

Tgk dia tak susah nak uruskan sendiri sbb dh ada experience. Tapi apa2 pon aku kena tgk gak. Sbb kat rumah ni tgh ramai sedara mara. Takut dia stress.

Oh..dia beranak dalam carrier. Aku tgh risau anak kedua dia tak hidup sbb oleo mcm dh lemah jer. Hmmm.. Nnt aku update lg.

Sent from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

My A,B,C,D...... said...

anak2 dia warna hitam mesti bapak dia yang Long hair tu kan....huhuhuhu

sI tEDI said...

bape ekor anak dia?

M.N Hisham said...

congrats.. my baby pn coming soon... next week kot baru born..

umi_e said...

Salam... harap2 Oleo dan anak2nya sihat...

Juz Call Me Sharz said...

good luck oleo!!! :D

catz_lover said...

tahniah....