Monday, May 31, 2010

Dah cukup 31 hari dah

Yeah...anak Oleo yang kecik tu dah sebulan dah umo dia. Kitaorg memang plan nak letgo je diaorg tu. Tak mampu nak jaga banyak2.

Aku pon tak bagi nama lagi kat diaorg... panggil pon ikut warna diaorg jer.. huhu.. sekarang dah pandai dah mengekor.. orang jalan, dia ikut je kat belakang. Geram tgk diaorg sebab tembam.. Alaa..baru aku teringat.. aku dah amek gambar bapak diaorg tapi terlupa nak transfer ke PC plak.. takpelah..lain kali je ek :P.. hehe

Dah lama betul aku tak update blog..aku sendiri pon kesian kat blog aku ni.. senyap jer.. Ha..sape2 yang berminat nak bela kucing tu sila la tinggalkan komen yer. Harga akan diberitahu kepada yang serius jer...

Ok.. esok aku upload gambar anak2 kucing yg comel tu yer.. ;) Daaaa

3 comments:

Juz Call Me Sharz said...

aku nk kucing...
tp sume anak2 oleo aku dah pernah ade...
maksud aku kaler dorg....
nk bagi baby jaga anak2 kucing...hehe..tgh mncari mane2 anak kucing kene buang...nk angkut bwk balik...
:)

meowwmania said...

welcome back!

jom sign petition

http://meowwmania.blogspot.com/2010/05/stop-plans-to-build-animal-testing.html

umi_e said...

Salam...

Nak tengok gambar kitties ;)