Tuesday, June 1, 2010

3 ekor kucing...2 ekor kena chop..tinggal la seekor..

[UPDATE] Tiga2 sudah ada org ambik.. huhu..

Hoyeahhh.... semalam dah ada orang amek yang warna oren ngan warna kelabu. Nama dia Reen. Tapi terlupa nak amek gambar.. ehehe.. Tapi takper.. semalam aku dah amek gambar anak2 Oleo tu.







Dan lepas aku tengok balik gambar2 ni..rupa2nya yang warna oren/kuning tu tertinggal plak. Gambar dia ada..tapi tertinggal.. hehehe.. Dah ada yang berminat dengan sekor ni.. tapi tak confirm lagi.. so, sape cepat dia dapat.... ;)

15 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

coemlnyaaaaaaaa.
kaler dia smoke ker?.
aduhai..tergugat iman.

umi_e said...

Salam...

Alhamdulillah... kucing cantik siapa saja nak kan... beli pun sanggup...

* malang sungguh bagi yang 'buruk' kasi free pun tak ada yang mahu :(

shoppaholicshawl said...

iela, ezan comfirm nk amik baby kitten nie taw.simpan ek untuk sy nti dah genap 2 bulan, sy amik :)

meowwmania said...

alahai..shomel nyeww!

sI tEDI said...

si comel dah ada rumah baru

m4rilyn said...

ya ampunnn
kepale bulat2 geram nyeeeeee

Juz Call Me Sharz said...

comelnyer dorg... :)

Farid Fabregas said...

Hamboi2... comel tul dia

shoppaholicshawl said...

x sabar nak amik kitten nie!
:)

Kancilbiru said...

comeinya.......bulat2..

Ms J said...

comeynya... lain kali kalau ada yang beranak lagi bagitau kat kite jugak leh???

ravishingpeacock said...

comelnye..kalo kaler oren da mcm poos in boots da ;)

Anonymous said...

i nk..
ad lg x?
u jual bpe?
siyes ni i nak..

Sharinginfoz said...

memang comel kucing2 ni

Parking Le Baik-Baik

sweetsal said...

salam, ada lg tak kucing comel ni..saya nak satu..tlg la bg satu, saya akan jaga dia baik2...pleaseeee..

blh msg saya: 0123978609