Wednesday, October 21, 2009

Cat Cage

Ha.. kali ni nak promote sket sangkar kucing yang cik abang saya jual. Sape nak beli? Mai mai jualan murah jualan murah. Cat cage baru punyer.. 3 tingkat. Details :

Condition: NEW

Item at: Shah Alam, Selangor

Sales Price: RM 250.00

Shipping Method: Self Collect

Package includes:
1. 1x Pet Cages / Sangkar Kucing
Black Finishing
3ft[L] x 2ft[W] x 4ft[H]

2. 1x Solid Tray anti-dust

FREE 2x Food Tray - While Stock Lasts

Contact method/details:
Call/ SMS: 012-3727 969
E-mail: hisham2u"@"gmail.com

Contoh gambaq yang aku dah pakai kat umah..sebijik macam ni la.

 
 
 

So, sape² yang berminat tu boleh la calling² yer.. hehe.. msg kat sini pon boley.. takde hal lah.

Bukan sangkar 3 tingkat je ada.. 2 tingkat pon ada.. tapi tak amek lagi gambar. Harga dia RM150 jer. Mana nak dapat murah macam ni weh.

Kat kedai sangkar 3 tingkat ni 300 ke 400 lebih tau. Apa lagi... hehe

8 comments:

nizaa said...

bisness nampak....hehe

Farid Fabregas said...

iela, iklan kat www.mudah.com.my
sure cepat laku punya

iela said...

Farid : Dah lama dah iklan kat mudah.my. Mmg laku gilelah. Huhu... Kaya raya makcik :P hahahaha

Nizaa : Ni sambilan je nizaa. Nak ker? Haha..

Farid Fabregas said...

xdpt 50-50 ke har har har

faiza said...

cage 3 tingkat RM250 tu ade lg x?

Anonymous said...

i ada msg tapi tak reply.
dah habis ke... boleh tak msg i kat 0123421422

Anonymous said...

akak , ade tak sngkar kucing bwh RM 50 , kecik pun tak pe .. aslkan kucing adik tak kene buang ...

~~ mY bOndA ~~ said...

Hi...
Sangkar 3 tier ni ada lg ker?? anyway..measurement nye betul ke that size??