Tuesday, October 20, 2009

Hai Kawan²

hehe..yer yer jer.

Kawan², aku ni baru je nak start memblogging.. dulu pernah gak sekali..tp sekali jela post..pastu dah malas.. haha.. sebabnyer tak tahu nak citer apa. Bila taip separuh je aku delete..taip separuh je aku delete..blur aku dia buatnya. hahaha.

Budak² ofis aku ni ha..sume pon ada blog. Kalo ada masa luang je diaorg mesti bukak blog sana sini.. hihi.. makin lama makin seronok plak aku tgk diaorg bercerita itu dan ini.

So, aku nak citer apa kat blog aku ni?? Memandangkan aku takde baby/anak lagi.. so,aku citer jela pasal anak-anak bulu aku (kucing) dan cerita yang sewaktu dengannya.

Erm.. esok jela aku start citer ea.. hihi.. bleh la malam ni amek gambar baek punyer anak-anak bulu aku tu.. esok aku tunjuk kat korang yer. Tunggu..

Daaaaa...

13 comments:

Farid Fabregas said...

Bagus2.. (hehehe 1st komen)

eYe-d4 said...

ehem ehem....
lalu skett

iela said...

nak lalu ada sket2 eh :P keke

nizaa said...

wow..gud job! teruskan memblogging..btw, blogging tak semestinya kena cita ttg diri kita.. just letak ja apa2 info yang boleh dikongsi org lain..pahala pun dapat..jgn lupa letak NUFFNANG sama!! hahaha

iela said...

nizaa: thanx..hahaha... hang tak abes² nuffnang :P yer..nnt aku letak.

nizaa said...

oii mesti...crita crita dapat duit..sapa nak bagi? haha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

allloooooooo :)

Sumijelly said...

betull kata niza..
jgn lupa letak nuffnang...
selamat berblogging yek!!!!!!

iela said...

Sumijelly : Huhuhu.. baeeeekkk

iela said...

lupa plak nak hallo kat ellis :P soriiii.. hihi

iela said...

lupa plak nak hallo kat ellis :P soriiii.. hihi

RoSe said...

wahhh..dah ada blog...pasni bebel slalu ek..hahaha...

p/s:nnt add blog kita jugak ek...

http://ghizz05.blogspot.com

iela said...

huhu.. okek rose ;)