Monday, November 15, 2010

Jariku melecur.. :(

Dah lama tangan aku ni tak melecur kena seterika. Sakiiitttt.. Ni semua sebab Oleo la ni... huhu.. Masa aku tgh iron baju boleh plak dia meleset2 kat kaki..pastu dia gigit kat betis. Kuat plak tu.. bercalar dah. Konon aku nak marah dia la, nak puk kepala dia.. dan dan tangan sebelah aku terkena iron yg panas tahap maximum tu.. aduuuhhh.. sakitnya lebih kurang sama mcm kena gigit kat betis.

Apela nasib ku di pagi subuh tadi. Dah kena gigit, bila nak marah kucing, kena sekali balasan time tu jugak.. Jari yang melecur ni mcm dah gelembung sikit. Terlambat letak ubat.

Atas dia tu dah gelembung sikit. Harap2 dia kecut balik la. Masa nak g keje tadi, aku hala kan ke aircond.. Rupa2nya makin sakit plak. Berdenyut2 macam nak pecah. Memang tak tahanlah. Cepat2 aku amek lip balm aku sapu kat situ... Aaahhh...lega giler. 

Padan muka aku..sebenarnya aku tak pernah cepuk kepala Oleo. Tadi pagi la first time aku buat. Sori yer Oleo.. hehe.. terperanjat tau tak. Lain kali nak manja2 jangan la gigit2. Hmmm.. Oleo Oleo..

4 comments:

syusye said...

mcmne ley kena iron kak....

wANieYZ said...

huhu..ciannyer..

azieda razak said...

cian dia...
g letak colgate byk2...
hihihihi...

pae's faezah said...

cian nyer..take care yer huhu