Wednesday, November 10, 2010

Fuyooo..bestnyer dapat BB Torch Free!!

Oh..bukan aku yer yang dapat blackberry torch ituu.. hehehe.. Tadi aku baca twitter dari nuffnang...diaorg dah announce pemenang contest "Blackberry Torch 9800 smartphones from Celcom" phase 1.

Ada dua orang yang dapat ...

Week 1 – Mohd Faez Bin Mat Rudin (http://www.terbangtinggitinggi.com/2010/10/i-love-celcom-i-love-torch.html)
Week 2 – Mohamad Nazirul Afiq (http://sudubesi.com/siapa-perlukan-gadjet-lain-jika-ada-celcom-blackberry-torch-9800)

Best giler weh..  Kalo tak caya pergi tengok kat sini -- >  SINI

7 comments:

wANieYZ said...

best kn dapat BB Torch Free..agak2 ada x org nk bagi free kt wanie? huhuhu

Kancilbiru said...

tak sangka hamzah tu menang...nak update gak pasal ni...

Sharinginfoz said...

memang best sangat kalau dapat kan

Skyline Nuffnang Premiere Screening

Atia Adina said...

rezeki sungguh....nak gakkk....

Sumijelly said...

rezeki dak hamzah gak..heheheh



http://sumijelly.com

Heidi Shafiq said...

jelez.. aku x sempat wat contest tu sbb bz stdy.. :(

Sharinginfoz said...

memang seronok kan kalau dapat benda alah ni