Friday, January 8, 2010

Kisah Semalam

Alkisahnya, semalam (cerita dah basi ni) huhu... aku tertinggal beg tangan aku dekat rumah masa nak pegi keje. Nasib baik aku dah siap2 pakai kad pekerja aku. Kalo tak tak dpt la aku masuk ofis. huhu.. Duit dgn henset tu takpe.

Ni sumer Oleo punyer pasal. Aku keluar rumah dia pon sibuk gak nak keluar. Dah la dia dilarang sama sekali keluar rumah.. bukan apa takut diambil org. hehe.. Kereta pon lalu lalang..seram aku. Aku kejar-kejar..aku rasa beg tangan aku menyukarkan aku nak tertunduk-tunduk tengok Oleo kat bawah kereta nak suruh dia masuk.. Aku pon letak la beg aku dekat atas motor kat rumah.

Lepas je Oleo masuk rumah, aku pon terus tutup pagar..dan dengan berlenggang terus masuk dalam kereta. Sampai je kat ofis.. time tu la baru aku perasan beg tangan aku tertinggal.. huhu.. Jadinya semalam aku adalah berlenggang kangkung pergi ofis.. huhu.. Memang terasa lain mcm jer. :P

Aku rasa aku elok belikan Oleo benda ni la..  Senang aku nak bawak dia jalan-jalan. Lepas kan gian dia jer. huhu.. Rasanya sesuai tak kucing pakai ni ek. Selalu org pakaikan kat anjing jer..
Ini lah dia yang dipanggil Leather Stud Collar and Lead Set. Nak beli lah satu.

7 comments:

nizaa said...

habih tu apa jadi dgn henbeg hang???

Juz Call Me Sharz said...

better beli harness tuk ur cat...
ader contoh kt blog sy..
xderk la dier tercekik bile bwk g jalan2..
coz sarung trus ngn badan dier...
:D

iela said...

Juz Call Me Sharz : huhu.. bagus gak idea tu.. tenkiuk ;)

nizaa : kenapa dengan henbeg aku?

My A,B,C,D...... said...

bila nak update gambar baby oleo.....x sabar nak tengok

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe.
coemlnya .
lin pon ada..tapie diorang tak nak pakai.
biler pakai dia tundukkan badan jerk.

nizaa said...

ko letak beg ko atas moto kan? pastu?

iela said...

My A,B,C,D...... : nak update la ni :P

Misz Pinkie Winkie : yeke..huhuhu..

nizaa : Beg aku ada lagi.. Motor dalam rumah. Takde sape nak amek.. :D