Thursday, January 28, 2010

Busy...

Oh aku sangat busy minggu ni.. Sabtu pon kena keje.. sampai takde masa nak hapdet aku punyer blog.. Disebabkan internet connection kat ofis pon cam bengong2 minggu ni, telah membuatkan aku lagi malas nak hapdet blog.

Apa2 pon.. teruskan memikirkan nama yang sesuai yer tuk anak Oleo.. ;).. Oh yer.. hadiah nya akan diberitahu sabtu ini.. (confirm).. tungguuu

5 comments:

nizaa said...

ooo ko busy sbb dok rakam suara eh? hehe

Misz Pinkie Winkie said...

tak sabar nie.
nak tau adiah n pemenang

Hello Kitty said...

tula,tak sbr ni nak tahu adiah ape.. mcm2 name da ni nk letak, msih pk2 lagi.hehe..:P

iela said...

nizaa : rakam suara, buat modul pastuh nak buat manual tuk demo plak.. pastu nak rakam video plak.. mcm2..huhu..bersama2lah kita OT yer.. :D

Misz Pinkie Winkie : dah fikir ke nama tuk anak Oleo..
ni nak bg clue psl hadiah ni.. hadiah beza utk org yg ada anak bulus dgn yg takde anak bulus.. haha..best tak :P

Hello Kitty : ha..apa lg.. join la contest.. nama jgn la bg yg susah nak sebut ea :D hehe.. eh hint lg.. huhu

Qisha said...

siap bagi hint lagi..ramai yang menunggu ape hadiahnya nih *saya juga*