Saturday, January 30, 2010

Hadiah-hadiahnya adalah....

Oh ya.. hampir-hampir aku terlupa nak update hadiah untuk contest ni. Maklumlah pekerja berdedikasi (menyampah ai..haha). Ok ok.. Ini dia hadiah2nya..

Eh chop. Hadiah yang aku nak bagi ni terbahagi kpd dua golongan iaitu golongan tuan kucing dgn golongan takde kucing. hehehe.. so, nnt kalo dah menang aku akan tanyer la hadiah golongan mana yg korang nak yer..

Kategori
Hadiah Pertama :
Seorang pemenang dengan nama yang telah dipilih oleh pihak juri.

Golongan Tuan Kucing - Makanan kucing & Saguhati dari KittyMitty.
Golongan Takde kucing - Topup RM50 & Saguhati dari KittyMitty

Hadiah Kedua :
2 org pemenang bagi blog entry yang paling kreatif atau menarik.

Golongan Tuan Kucing - Pet Carrier & Saguhati dari KittyMitty.
Golongan Takde kucing -  Topup RM30 & Saguhati dari KittyMitty

Hadiah Ketiga :
2 org pemenang bagi slogan yang paling kreatif atau menarik.

Golongan Tuan Kucing - Permainan untuk Kucing & Saguhati dari KittyMitty.
Golongan Takde kucing - Topup RM10 & Saguhati dari KittyMitty.

9 comments:

shaf lina said...

http://itscats.blogspot.com/

;)

Qisha said...

wah hebatnya hadiah..nak join gak la..

Qisha said...

saya da join..hope boleh menang sesuatu..

http://belogqisha.blogspot.com/2010/01/contest-namakan-dan-menang.html

Papa meow said...

best nyer
nk juin tp lom ada idea huhhu

umi_e said...

hadiah best! Kalau dpt carrier pun best gak sbb memang plan nak beli baru ;)

iela said...

shaf lina & Qisha : Gud Luck uolss.. hehe

Papa meow : join jela.. bg nama jer.. satu nama jer.. susah ea :P

umi_e : apa lg..join laa... ;)

Atia Adina said...

wa...best adiah ni...sempat lg nk joint ni....

iela said...

Atia Adina : sempat... join la...

My A,B,C,D...... said...

kak e hadiah carrier tu memang menarik kan....saya pun memang nak cari carrier gak tapi nak yang besar sbb yang ada sekarang yang kecil dah x muat nak masukkan black.