Monday, September 27, 2010

Tami diberi nama.

Husband aku cakap dia dah bagi nama dah untuk anak Oleo yang warna hitam putih tu. Dia bagi nama Tami (mcm tu la kot eja dia) huhu..

Semalam tetiba je Tami masuk rumah terus landing kat atas lantai depan pintu. Dengan jalan terkedek2 dia tu.. huhu.. geram je..mcm nak geget jer muka dia.

Susah gak nak amek gambar dia ni. Dia ingat org ajak main kot. Muka dia macam pakai spek mata tak.. huhu..

Nah..tadi nak sangat main tangan org. Jangan tertipu dengan warna mata dia. Warna mata dia yang sebenar blom kuar lagi. Kena tunggu dia cukup 2 bulan kang. Kalo la warna mata dia mcm ni je kan best. hehe..

17 comments:

dUrRaNi said...

kiuuuuuuut.....nk cubit2...huhu

starzieti said...

comel sgt !

Atia Adina said...

Tami....muka awak comel lah

nur anis said...

comelnya..bila nak dapat anak kucing comel macam tu..huhu

Hisham2u said...

tummy la .. bukan tami :P tami tuh dah mcm tambi dah.. hihi

iela said...

owh..tummy ea..salah la tu. :P takpe..janji ada bunyik.. haha

meowwmania said...

ya Allah tiutnya!!

pae's faezah said...

comei sangat..
mate die bulat2 hehe

Misz Pinkie Winkie said...

hhhe..comel.
macam smoke kaler dia.
gerammmnyaa..

anis said...

alolo, tomey2nya dia..
tlg cubit2kn pipi dia utk sya...
haha...geram nengokkn..

ItaJeff said...

super duper comelllll...

meowwmania said...

sila amik award utk anda ;)

adham said...

ada extra maine coon or persian to give away tak? would love to adopt them. 0172304445 tq.

princessayang said...

hi tummy comel..
nk pinjam gomol2 boleh? ^_^

sweetsal said...

comei nye geram..minta la sekor blh?

g`hanmania® said...

uik...comelnya..
xnak jual ke kak?

Anonymous said...

Tami tu nak jual berapa harga?