Wednesday, August 18, 2010

Mari kibarkan Jalur Gemilang

Merdeka kan dah nak dekat.. kalo zaman Tun Dr. Mahathir jadi PM dulu.. bukan main semua org berebut2 nak hias kereta, hias rumah dengan bendera.

Tapi sejak dua menjak ni semangat tu dah takde kan? Perasan tak?

Jadi..apa lagi..mari kita kibarkan jalur gemilang kat dalam blog.. huhu

8 comments:

Lieya said...

yahhh betul2... jom kite kibarkan bendera Malaysia, kalau bukan kite yg kibarkan sape lagi nak kibarkan...

meowwmania said...

jom!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

yer laa..tak digembar gemburkan :p tp aku memang x pernah kibar bendera kat keta pun :p

m4rilyn said...

ade tak sticker jalur gemilang? at least orang xleh curi sbb kita tampal dari dalam kete

Misz Pinkie Winkie said...

hehe..
moh ler kita sama-sama.

Atia Adina said...

ha ha....skg ni merdeka tak disambut meriah sangat kan....kerajaan ke arah berjimat cermat....bendera free pun tak dak....

-ad-

Atia Adina said...

eh...ini first blog yang aku tgk kibarkan jalur gemilang...pewit....bagus bagus

nur anis said...

jom2..baru la semangat merdeka tu ada..^_^