Friday, July 30, 2010

Hoh..setelah berehat lama dari blog...

Lama betul aku tinggalkan blog ni bersawang. Makcik tak larat nak berblogging sebab morning sickness. Sekarang ni dah genap16 minggu so dah kurang dah loya2 semua. Badan pon dah kuat sikit. Kalo tidak, asyik mengantuk lah lesu lah...macam2. 

Ha... ada cerita terbaru ni.. Meon dah beranak Ahad (25hb) lepas. Nak tahu dia beranak kat mana? Huhuhu... dia beranak kat dlm sofa.. Aku nak cerita macam mana pon susah. Nanti aku amek gambar camne dia boleh beranak dlm tu. Ada 3 ekor semuanya. Sekor warna kelabu belang2... dua ekor lagi tu warna mcm meon jgk.

Esok aku nak balik Johor. Yeaahhh... pulang ke kampung halaman.. Isnin cuti.. masuk keje ari Selasa. Seronoknyeerrr... hihi..

6 comments:

aidanisme said...

wah.. kemain lama kau hilang pastu cuti pulaks..

aku jeles okay....

Kancilbiru said...

selamat balik kpg.....nnti nak order kepok raya...hihihi

Misz Pinkie Winkie said...

selamat update blog.
semoga kamu n baby baik-baik saja.

meowwmania said...

tahniah! utk bakal baby dan baby meow ;)

sharina said...

aku nak kucen warna orennnnnnnnnn

Anonymous said...

Ini adalah artikel bagus untuk dibaca, terima kasih untuk berbagi..