Thursday, May 31, 2012

Palazzo pants , siapa ada?

Sekarang ni tengah mencari Palazzo pants yang kain chiffon dan nak yang warna hitam.
Malas nak beli online sebab aku kurang gemar beli pakaian secara online.
Takut nanti tak puas hati bila dah dapat barang.

Agak-agak kat mana ada jual palazzo pants ek?

Tadi google terminat dengan style yang macam ni



Kalau boleh nak yang mcm ni la. Nampak mcm skirt tapi sebenarnya seluar.
Cantik kan? Hehehe..

4 comments:

Eliss Mie said...

laaa..kat bawah hari tu banyak seluar gini..kitorang beli baju ala-ala K-Pop :p

Eliss Mie said...

akak tu kata, kedai dia di bazar mara depan sogo tu..

iela said...

Alaa...apesal aku tak nampak pon haritu. Dah kena pergi jauh2 :P Haih..

Aidanisme said...

akak ipar aku ade jual tapi bukan chiffon la..