Thursday, August 16, 2012

SELAMAT HARI RAYA

SELAMAT HARI RAYA DARI SAYA DAN KELUARGA!!!



Berhati-hati dijalan-raya bagi mereka yang drive. Beraya nanti jangan makan berlebihan yer.. Hihihi..
Harini aku nak shopping baju raya sebab baju raya cuma ada satu jer. *muka monyok*
Laki ku dengan anak ku sudah settle semua tinggal aku je.
Duit raya nak diagihkan blom masukkan lagi dalam sampul. Takpelah..itu kacang jer. haha

Tetiba teringat kat kucing ku OLEO...rindu kat dia.
Harap-harap dia sihat la dengan tuan dia sekarang. 
Abang tu kata nak masukkan gambar oleo kat fb tapi sampai sekarang takde pon aku tengok.
Gambar kucing-kucing lain ada la.
Tapi haritu dia ada cakap oleo pregnant lagi. Adeh..sian oleo...subur sangat.

Oklah..tak nak bebel banyak sangat sebab ada keje.. Kat ofis ni..esok pon masih keje lagi.
takpe..kan raya hari ahad.. haha.. saje sedapkan hati..padahal dlm hati dah terasa nak cuti jer ni. 

Ok babaiiiiii

1 comment:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat hari raya aidilfitri jugak . =)
hati2 dijalan raya..